Meny

Letterman-vikar Sandler intervjuet bikkja

Letterman-vikar Sandler intervjuet bikkja

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

David Letterman fikk mageproblemer tirsdag kveld og måtte dra hjem. Vikaren hans, Adam Sandler, steppet inn - og intervjuet bikkja si.

Bilde:

Adam Sandler måtte på kort varsel steppe inn som vikar for David Letterman i «Late Show» tirsdag, og tjuvtrente med å intervju bikkja si - før han fikk Don Cheadle som gjest i studio. De to spiller sammen i filmen «Reign On Me» som har premiere nå. Foto: AP.

Sandler tok med seg sin trofaste bulldogg ved navn Matzoball i «Late Show»-studioet, og plasserte den i gjestestolen.

- Jeg har aldri intervjuet noen i hele mitt liv, og jeg er litt anspent og vil ikke risikere å gjøre noe galt, så jeg tenkte jeg skulle trene litt, sa Adam Sandler ifølge nyhetsbyrået AP under sendingen.

Han satte deretter i gang med å intervjue bulldoggen, som viste seg å være relativt fåmælt når det gjaldt spørsmål om flyturen sin. Derimot gikk det bedre da Sandler gikk i gang med å intervjue mer snakkesalige gjester, som Don Cheadle, som spilte mot Sandler i filmen «Reign Over Me» som har amerikansk premiere denne uken.

Dette er første gang at David Letterman (59) har møtt opp i studio og ikke vært i stand til å gå på luften. Han har tidligere vært sykmeldt etter en hjerteoperasjon. Sandler behøver ikke være vikar flere ganger, siden onsdagens show var forhåndsinnspilt og «Late Show» erstattes av basketballsendinger torsdag og fredag. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus