Åpen for alle - alltid

Thoresen scoret - Tollefsen kan miste VM

Thoresen scoret - Tollefsen kan miste VM
Thoresen scoret - Tollefsen kan miste VM
Artikkelen fortsetter under annonsen

Patrick Thoresen spilte i 21.49 minutter fordelt på 26 bytter, scoret og endte med et plusspoeng i protokollen, men ble sammen med laget sitt feid av banen av Colorado Avalanche.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto: Scanpix
Her redder Minnesota Wild-keeperen skuddet fra Patrrick Thoresen i en kamp i forrige uke.

Gjestene vant 5-1 (2-0, 3-0, 0-1) i Rexall Place onsdag. Gledelig for Thoresen var det at nettopp han fikk gleden av å sette inn Edmontons trøstemål 5.33 minutter ut i den siste perioden.

Fernando Pisani fikk assist ved scoringen til den norske VM-spilleren.

Det var Edmontons 12. strake tap, og nå har trener Craig MacTavish problemer med å finne mye positivt i laget sitt.

Selvsagt legger man merke til Thoresens scoring, men med 1-5 nederlag, er det klart scoringen forsvinner i skuffelsen over laginnsatsen. I 1993-94-sesongen tapte Edmonton 14 kamper på rad.

Nå nærmer laget seg denne rekorden, noe som setter et ytterligere press på Patrick Thoresen og co. Edmonton Oilers og Colorado Avalanche skal møtes igjen fredag.

Norges andre NHL-proff, Ole-Kristian Tollefsen, kan risikere å måtte stå over VM i ishockey på grunn av skader. Han sliter med vond ankel, albue og håndledd.Tirsdag fikk Tollefsen mye spilletid, og han kom også på scoringslisten, men det hjelper ikke, for han må gjennom en legesjekk etter at NHL-sesongen er over 7. april. Da blir det avgjort om han er i stand til å spille i VM, skriver NRK.no.

VM går i Moskva, og Norge er på plass blant alle A-nasjonene.

- Jeg er veldig positiv til VM, men det kommer an på hvordan det går med skader. Jeg vet at det er en del småting som må justeres, sier Tollefsen.

Scoringens hans tirsdag var den første han har klart i National Hockey League (NHL). (©NTB)