En trønder krysser sitt spor

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det har vært en hektisk uke i riksmediedammen. Utlendinger i utlandet har fått mye oppmerksomhet, med fargerike reportasjer om blant annet israelere i El Salvador, svensker på Theatercaféen, sinnat

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Her er noen av ukens nyhetssaker:

Mandag: VG Nett kan melde at NTB kan melde at BBC kan melde at Israel kaller hjem sin ambassadør til El Salvador. Årsaken er at ambassadøren for en tid siden ble funnet naken, full, bundet og med en bondage-ball i munnen i veikanten utenfor ambassaden.

Ingen som har sett KLMs episke fortelling om diplomatiet - «Diplomatix - A brief case of Norwegian diplomacy» - vil bli spesielt overrasket over at ambassadører havner på fylla i ny og ne, men vi kan muligens nå notere enda et eksempel på at champagne og kun litt enkel fingermat rett etter jobb kan være en skummel kombinasjon.

Tirsdag: NRK kan melde at lokomotivførere i NSB kjører med hjertet i halsen gjennom store deler av

Illustrasjonsfoto: ScanpixIllustrasjonsfoto: Scanpix

Trøndelag. Grunnen er at trøndere har sex på togskinnene når det er fest på lokalet, urinerer, sykler i sikksakk, samt at bestemødre krysser sporet med barnebarna sine.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er imponerende at NSB er så lokalkjente i Trøndelag at de vet hvilke slektsbånd som knytter fotgjengere på togovergangene sammen.

Onsdag: DN kan melde at de ansatte på Theatercaféen frykter at de vil bli erstattet av ufaglærte svensker med store pupper dersom lønnen blir justert til et normalt bransjenivå.

I så fall vil muligens servicen på caféen bli mer på nivå med kjøkkenets prestasjoner, mens interiøret og de besøkende fortsatt vil være blant landets eldste og mest selvhøytidelige.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag: Dagbladet med flere kan melde at det kommer et tv-program på TV 2 førstkommende mandag. Programmet sjokkerer Sverige og krenker arven etter Astrid Lindgren ved å sexparodiere Emil i Lønneberget.

En hyllest, sier frontfigur Håvard «Pikken som prompa en rap» Lilleheie i mannsfrigjøringsprogrammet «Man Show». Det synes å dreie seg om brist på både fantasi, empati og allmenn moral, sier Ingegerd Sahlström, svensk leder i Astrid Lindgren-selskapet. Svensk humor er med andre ord blitt gammel og skrøpelig, mens den norske omsider har kommet i puberteten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vitenskapen har funnet bevis for at menn mister hue når de ser en vakker kvinne. Her er et eksempel, Katarina Witt. Foto: ScanpixVitenskapen har funnet bevis for at menn mister hue når de ser en vakker kvinne. Her er et eksempel, Katarina Witt. Foto: Scanpix

Fredag: NRK kan melde at et universitet i Belgia har funnet vitenskapelig belegg for at menn mister hue når de ser en vakker kvinne. Det går også rykter om at utenlandske forskere nylig har funnet belegg for tyngdekraften, men saken har fått lite omtale, muligens fordi den er vanskelig å illustrere med halvnakne kvinner.

Et interessant tilleggsfunn er at det ikke er oppdaget noen visuelle stimuli som smelter kvinners hjerne på samme måte. Det er uklart om dette er fordi kvinner alltid er like tanketomme, uavhengig av visuelle stimuli.

I helgen og neste uke: Se opp for upåvirkelig tanketomme kvinner og menn som snubler etter dem, der altså.

Andreas Andersen er blogger for ABC Nyheter. Les mer på hans hjemmeside Andreasandersen.net.