Åpen for alle - alltid

I varetekt for Oslo-voldtekt

Artikkelen fortsetter under annonsen

To menn er sist uke er pågrepet og varetektsfengslet for å ha voldtatt og ranet en kvinne i Oslo 22. februar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En ene mannen skal ha voldtatt kvinnen i hennes eget hjem på Grünerløkka, mens den andre mannen tømte leiligheten for verdisaker. Overfor NRK bekrefter politiet at to menn er pågrepet i saken. De ble varetektsfengslet henholdsvis torsdag og lørdag, melder NTB.

Dette overgrepet skjedde tre dager før tre andre kvinner ble overfalt i bydelen Grünerløkka i Oslo sentrum. Av de to antatte gjerningsmennene er det lagd egne fantomtegninger.

Den 25. februar ble en 21 år gammel kvinne blir forsøkt voldtatt i Trondheimsveien, en 26 år gammel kvinne ble forsøkt voldtatt på fortauet i Kirkegårdsgata og en 40 år gammel kvinne blir rispet i ansiktet og forsøkt voldtatt i krysset Jens Bjelkes gate/Lakkegata.