Åpen for alle - alltid

Snoop Dogg narkotatt

Snoop Dogg narkotatt
Snoop Dogg narkotatt
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den amerikanske rapstjernen Snoop Dogg ble arrestert i Stockholm natt til mandag, mistenkt for narkotikabruk. I kveld skal han etter planen opptre med P Diddy i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto: Scanpix
I kveld skal de marikanske rapperne Snoop Dogg (bildet) og P. Diddy opptre i Oslo Spektrum.

Ifølge Expressen og Aftonbladet ble stjernen og en 23-årig kvinne ført til politistasjonen på Södermalm ved 01.30-tiden. Der måtte de begge avgi urinprøve, skriver Expressen.

- De pågrepne viste tydelige tegn på å være påvirket av narkotika, sier Lars Erik Baarsen ved politiet i Södermalm til Aftonbladet.

Snoop Dog opptrådte søndag kveld i Globen i Stockholm sammen med artisten P Diddy. Deretter skulle han på nachspiel, men endte i steden på politistasjonen etter å ha blitt anholdt på Centralbon i sentrum av Stockholm sammen med en 23-årig venninne.

- De skal få avgi urinprøve. Om de ikke går med på det, blir det blodprøve. Deretter venter forhør, sa Jens Mårtensson hos politiet i Södermalm til Aftonbladet.

Ifølge avisen ble den amerikanske rapperen arrestert etter at politiet i går kveld fant marijuana på hotellrommet hans.

- Det er snakk om mindre brudd på narkotikaloven, eget bruk. Størrelsen på boten bestemmes ut fra personens inntekt, så dette kan bli dyrt, sier Lars-Erik Baarsen.

Snoop Dog ble løslatt 05.20 mandag morgen, ifølge Expressen. Han nektet for å ha brutt narkotikaloven, mens kvinnen han ble arrestert sammen med innrømmet å ha røyket marijuana, melder Expressen.

- Jeg skal forhøre meg og finne ut hva som har skjedd, sa Snoop Doggs talsmann, Brad Smith.