Spent Yssen dagen før dagen

Spent Yssen dagen før dagen
Spent Yssen dagen før dagen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg er spent. Kanskje mer spent enn noen av dere, sa Ingunn Yssen da hun ankom det mye omtalte 8. marsarrangementet i Sarpsborg torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Spent Yssen
Ingunn Yssen på vei inn til 8. marsarrangementet i Glenghuset i Sarpsborg torsdag kveld. Foto: Ståle Andersen / SCANPIX.

Sarpsborg (NTB): Et stort pressekorps omringet Ingunn Yssen da hun kom til Kulturhuset Gleng i Sarpsborg torsdag kveld, men hovedpersonen selv nektet å svare på spørsmål om granskingsrapporten som fredag blir overlevert LO-sekretariatet.

Hun ville heller ikke si noe om hvordan hun har opplevd tiden etter at hun sto fram i VG og fortalte om den opprivende personalkonflikten med LO-leder Gerd-Liv Valla. Men hun røpet at hun har det bra.

– Ja, jeg har det bra. Men jeg vil ikke si noe om rapporten, sa Yssen før hun gikk i garderoben for å gjøre seg klar til det hun egentlig hadde tatt turen til Sarpsborg for, nemlig å holde appell på kvinnedagen.

At Ingunn Yssen ble invitert til et slikt arrangement, ble ikke godt mottatt av LO og Arbeiderpartiet i Sarpsborg, som valgte å boikotte arrangementet. Men etter frammøtet i Glenghuset å dømme, var interessen for å høre Yssen snakke om kvinnesaksspørsmål i Østfold-byen ellers formidabel. Kulturhuset var smekkfullt, og det var lange ventelister for å komme inn. (©NTB)