Seiersrekke brutt

Etter 15 strake triumfer landet de norske gulljentene på baken. Ungarn ble for sterke med 32-27 i en fartsfylt kamp onsdag.

Marit Breivik og Norge tapte i dag mot Ungarn. Før det var de norske jentene ubeseiret i 15 kamper på rad (Foto: Gorm Kallestad / SCANPIXMarit Breivik og Norge tapte i dag mot Ungarn. Før det var de norske jentene ubeseiret i 15 kamper på rad (Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Forrige tap kom mot Sverige i begynnelsen av august. Norge får ikke godkjent i noen del av spillet onsdag.

Baklengsmålene var i overkant mange, og framover ble det misbrukt for mange avslutninger. I tillegg var de tekniske feilene i perioder tilbake for fullt.

Norge hadde det tungt i store deler av førsteomgangen. Det så stygt ut på 7-10, men fire raske norske mål ga ledelse for første gang. Det sto 15-15 etter 30 minutter.

Bernadett Ferling ga de norske en vond start på annen omgang. Med tre kjappe mål sto det plutselig 18-15.

Norge fightet seg tilbake igjen, men ungarerne rykket unna for godt kort etter. Anita Görbicz satte inn 26-23 i tomt bur. For en sjelden gangs skyld sprakk Norges opplegg med å ta ut keeper til fordel for utespiller.