E18 evakuert

E18 evakuert
E18 evakuert

Alle personer er evakuert fra bilene som står fast i snøen på strekningen Kristiansand-Lillesand, får NTB opplyst i Agder politidistrikt. Nå arbeides det på spreng med å rydde veibanen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto:
Snøscooter-patruljer fra Røde Kors gjør seg klare til å dra inn til den stengte E 18 med mat og bensin til de mange hundre bilistene som har sittet værfaste på Sørlandske mellom Kristiansand og Grimstad i opptil 18 timer. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX

Ved 12.30-tiden torsdag sitter fortsatt opp imot 200 personer fast i busser og biler mellom Lillesand og Grimstad, men politiet, Sivilforsvaret og andre bergingsmannskaper er i gang med evakuering også på denne strekningen.

Politiet i Agder har ikke den totale oversikten over kaoset, og understreker overfor VG Nett at situasjonen har gått fra ubehagelig til tilnærmet kritisk.

- Det har ennå ikke vært fare for liv og helse, men mange av de rammede opplever nå situasjonen som kritisk, sier Magnus Andreassen, politiinspektør i Agder politidistrikt, til VG Nett.

Operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt sier til NTB at han ikke kan garantere at veien mellom Kristiansand og Grimstad blir ryddet og kjørbar før dagen er omme.

Har du bilder fra været på Sørlandet kan du sende dem til oss på epost.

Sjekk veilmeldingene for der du bor.

Sjekk været på Sørlandet og andre steder i landet.

Personvernpolicy