Omkom da bygning kollapset i Istanbul

To kvinner omkom og 25 personer ble skadd da en fem etasjer høy bygning kollapset i Istanbul natt til onsdag, ifølge tyrkiske redningsmannskaper.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Redningsmannskaper med hunder leter etter beboere i ruinene av en fem etasjer høy bygning som kollapset i Istanbul i Tyrkia natt til onsdag. Foto: REUTERS/Osman Orsal/SCANPIXRedningsmannskaper med hunder leter etter beboere i ruinene av en fem etasjer høy bygning som kollapset i Istanbul i Tyrkia natt til onsdag. Foto: REUTERS/Osman Orsal/SCANPIX

Istanbul (NTB-Reuters-AP): En 36 år gammel kvinne døde av skadene hun fikk da bygget raste sammen, og redningsmannskaper har funnet ytterligere en død kvinne i ruinene, melder DPA.

Øyenvitner og overlevende forteller at tallet på omkomne kunne ha vært enda høyere, men at mange ble reddet av ansatte i et tehus i første etasje. Da de ansatte hørte knakelyder, ringte de på alle dørklokkene og oppfordret beboerne til å komme seg ut.

Redningsarbeidere med hunder gravde ut overlevende.

25 personer er blitt reddet og fraktet til sykehus for behandling. Istanbuls guvernør Muammer Guler sier at tilstanden er alvorlig for en sju år gammel jente.

Ifølge Guler bodde det 27 personer i bygningen. Beboerne i en bygning ved siden av ble evakuert etter ulykken. (©NTB)

Personvernpolicy