Frisk Asker deltar i sluttspillet

Frisk Asker deltar i sluttspillet
Frisk Asker deltar i sluttspillet

Frisk Asker har fått inn nok midler til å fullføre sesongen. Askerbøringene blir dermed å se i ishockeysluttspillet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg vil ikke ut med et konkret tall, men vi har fått inn nok midler til å dekke de løpende utgiftene. Samtidig er det et inntektspotensial i sluttspillet. Det er godt å få fastslått at vi kjører videre, sier styreformann Tom Nøkleby til NTB.

Frisk ligger på fjerdeplass i serien. Klubben håper å slippe unna Stavanger i kvartfinalen.

– Økonomisk håper vi å slippe Stavanger. Det vil bli noen dyre flyreiser dit, sier Nøkleby.

Trener Patrik Ross er glad klubben fortsetter, men sier han aldri var urolig.

– Det skulle bare mangle at Asker-folket stiller opp i en slik stund og viser at de bryr seg om sitt lag. Jeg var aldri urolig, men det er deilig å få det endelig bekreftet. Vi skal være med å «jävlas» i sluttspillet, sier Ross advarende til de som trodde Frisk skulle bli en kasteball på grunn av økonomiske bekymringer.

Fredag fikk Frisk Asker beskjed av forbundet om å komme med en plan for hvordan de skulle klare å kunne delta i sluttspillet. Etter torsdagens oppgjør mellom Frisk Asker og Stjernen i Askerhallen overrakte supporterne til Stjernen, The red beavers, 1000 kroner til Frisk Asker, i håp om at klubben ville klare å delta i sluttspilet. (NTB)

Personvernpolicy