Drapsbølge i London

Drapsbølge i London
Drapsbølge i London

Enda en ung mann er skutt i hjel i London. Bevæpnede spesialstyrker forsøker nå å få bukt med narko-og gjengkriminaliteten i området kalt The Badlands.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto:
Rettsmedisinere i London undersøker åstedet hvor en mann i midten av 20-årene ble skutt natt til lørdag. Mannen var det sjette dødsofferet på to uker i et fattig område med mye narkotrafikk og prostitusjon. (Foto: Reuters / Rob Dawson /SCANPIX)

London (NTB-Reuters-TT): En mann i midten av 20-årene ble natt til lørdag funnet skutt i en bil i Hackney, bare noen steinkast fra et utelivsområde i London. Mannen levde fortsatt da han ble funnet, men døde senere på sykehus. To menn er ettersøkt i forbindelse med drapet.

Drapet er det sjette i London på to uker, men det første nord for Themsen. De mest oppsiktsvekkende drapene var på tre gutter på 15-16 år. I de fleste tilfellene er ingen mistenkte blitt pågrepet.

Fattigkvarteret The Badlands ligger sør for Themsen ikke så langt fra sentrum. Politi med automatvåpen, som er et relativt sjeldent fenomen i London, har nå begynt å patruljere gatene om natten. Strøket er preget av mye prostitusjon og narkotikasalg.

Lørdag ble det også meldt om to alvorlige skyteepisoder i Manchester. En 18 år gammel gutt ble skutt i ryggen fredag kveld, men skadene var ikke livstruende. Ytterligere to menn på 19 og 27 år ble skutt da de satt i en bil i et lyskryss. Begge overlevde. (©NTB)

Personvernpolicy