Denne uken i riksmediene:

Knalltøff «love» og flere nakensjokk

Det har vært en hektisk uke i riksmediedammen. Det er blant annet oppdaget at ikke alle kjærtegn er myke, at hypokondere faktisk er syke og at mange dyr og kjendiser er nakne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne uken i riksmediene er en tjeneste for deg som har ligget i koma eller vært opptatt på andre måter.

Her er noen av ukens fiffige nyhetssaker:

Mandag: VG kan melde at 50.000 nordmenn er hypokondere. Hovedkilden i saken er en mann som driver Norges eneste klinikk for denne pasientgruppen. «Hypokondere er faktisk syke,» sier legen. Det er uklart hvorvidt dette innspillet beroliger hypokonderne i særlig utstrekning.

Tirsdag: En dårlig dag for kjæling, viser det seg. Stavanger Aftenblad kan melde at en 48-årig mann har slått ut tre tenner på en kvinne fordi hun ikke ville kysse ham. Mannen måtte betale kvinnen 1486 kroner etter en dom i Dalane Tingrett, og ikke 1.512,50 som i utgangspunktet høres mer naturlig ut.

Samtidig kan Nettavisen melde at en gjeng 13 år gamle italienske gutter er i trøbbel etter at en video som viser at de «tafser» på læreren sin nylig ble lagt ut på YouTube. Læreren er forbanna og sier at om hun hadde oppdaget at noen filmet opptrinnet ville hun ha dyttet eleven opp mot veggen og knust mobilen hans i tusen biter. Love hurts, der altså.

Det er uklart hva Julius tenker om «sex-show» i dyreparken. (Foto: Scanpix)Det er uklart hva Julius tenker om «sex-show» i dyreparken. (Foto: Scanpix)

Onsdag: VG kan i papiravisen melde at norske barn er fete, late og skolesvake. Dessuten er de lite lykkelige, tilføyer NTB. Opplysningene kommer frem i en fersk UNICEF-rapport. «Rikdom alene gjør ikke norske barn lykkelige,» sier generalsekretæren i UNICEF Norge. Det gjør dem heller ikke særlig smarte eller sunne, kunne hun tilføyd. Det er likevel uklart om norske barn ville blitt lykkeligere, smartere og sunnere av å flytte til et fattigere land, eller ved at regjeringen bruker opp alle barnas penger på for eksempel å lande et CO2-renset gasskraftverk på månen.

Torsdag: Kjæling gjør comeback, på en måte. VG kan melde at hjemmesiden til en innebandyklubb i Finnmark i en periode fungerte som kontakttjeneste for gifteklare kvinner fra Polen, Ukraina og Korea. Innebandyklubben føler seg riktignok misbrukt. «Vi har det vanskelig nok fra før om vi ikke skal bli satt i et dårlig lys på grunn av dette,» sier en talsmann for klubben. Leverandøren av nettservertjenesten opplyser om at det koster mindre enn 200 kroner i året å fjerne alle annonser fra hjemmesidetjenesten klubben har abonnert på. Det er dermed overhodet ingen uklarhet om at klubben har det vanskelig nok fra før.

Samtidig kan Nettavisen melde at guideturer med sex-tema har tatt av i dyreparker i USA. Kristiansand dyrepark utelukker ikke at dette kan bli aktuelt også der. «Vi kan jo prøve oss, vi også. Dyreparken er åpen for det meste og dyrene går jo allerede rundt nakne,» sier en skøyeraktig parkansatt til Side2. Det er uklart om den nye satsingen også vil medføre justeringer i forestillingene til Kaptein Sabeltann.

Fredag: Dagbladet kan melde at den franske president Chirac tidligere har uttrykt større sympati for nordmenn enn spanjoler. Dette kommer frem i en bok om presidenten som er i ferd med å slippes/lekkes ut. Chirac skal ha sagt til den spanske kongen at spanjolene slett ikke oppdaget Amerika, men at vikingene var der fem hundre år før. Dessuten skapte ikke vikingene så mye bråk og elendighet som conquistadorene og hadde i hvert fall «eleganse nok til å ødelegge seg selv», påpekte presidenten.

For øvrig er det ikke bare dyr som er nakne. Stadig flere kjendisnakenbilder sirkuleres på e-post. Siste mann ut er kjendis-sexveteranen Rune Rudberg. Det er uklart om Rudbergs inntreden er et tegn på at nakensjokk-e-post-flodbølgen er i ferd med å tørke ut av mangel på ferske råvarer.

I helgen og neste uke: Se opp for sjokk-nakenbilder av andre veteraner som for eksempel Playboy-modell Lillian Müller, glamourmodell Aylar og kitschmaler Odd Nerdrum.

Personvernpolicy