Viking jager svensk landslagsmann

Tidligere Lillestrømspiller Christoffer Andersson er på vei til Viking. - Vi har hatt positive samtaler, sier Egil Østenstad.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Christoffer Andersson, tidligere spiller i Lillestrøm, er i samtaler om en overgang til Viking. Dette bekrefter sportsdirektør Egil Østenstad ovenfor ABC Nyheter i dag. Ifølge sportsdirektøren i Viking har samtaler mellom partene så langt vært positive.

Tidligere Lillestrømspiller Christoffer Andersson kan returnere til Tippeligaen. Vikng vil ha den svenske venstrebacken. (Foto: Terje Bendiksby /Scanpix)Tidligere Lillestrømspiller Christoffer Andersson kan returnere til Tippeligaen. Vikng vil ha den svenske venstrebacken. (Foto: Terje Bendiksby /Scanpix)

- Jeg kan bekrefte at vi har vært i kontakt med med Hannover med tanke på en mulig overgang for Christoffer Andersson. Det er ennå langt igjen, men samtalene har vært positive, sier Østenstad på telefonen.

Viking er på jakt etter en høyreback, derfor ble svensken kontaktet av klubben. Østenstad sier til ABC Nyheter at de har flere navn på blokka, men vil ikke ut med hvem.

- Vi må forsterke høyrebackplassen i troppen, men vi har flere enn Andersson i kikkerten. Hvem det er vil jeg ikke si noe om nå, sier sportsdirektøren.

Den svenske landslagsspilleren sier til expressen.se at en eventuell overgang til Viking ikke er noe som vil skje i den nærmeste fremtid,

- Jeg skal bli pappa for andre gang og vil ikke flytte før det. Men kanskje til sommeren, sier Andersson.

Flere ting spiller inn for svensken, men han innrømmer at Viking er attraktiv.

- Viking er en interessant klubb, men familie og økonomi spiller også en rolle her, sier han til den svenske avisen.

Personvernpolicy