Vigen Hattestad inn som VM-reserve

Ola Vigen Hattestad ble fredag tatt ut som reserve til den klassiske sprinten i ski-VM i Sapporo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter de siste resultatene var det ikke mulig å komme utenom Ola Vigen Hattesatd. Han reiser dog kun til VM som reserve (Foto:: Tor Richardsen / SCANPIX)Etter de siste resultatene var det ikke mulig å komme utenom Ola Vigen Hattesatd. Han reiser dog kun til VM som reserve (Foto:: Tor Richardsen / SCANPIX)

Ørje-løperen vant torsdagens verdenscupsprint i Changchun. Allerede da den norske VM-troppen ble nominert ble Vigen Hattestad påmeldt som 12. mann, og formelt sett var det en enkelt sak å sende ham til VM etter seieren i Kina. 11 mannlige langrennsløpere ble tatt ut i første omgang, mens kvoten var på 12 mann.

Vigen Hattestad får sjansen på sprinten i VM i tilfelle sykdom.

De fire forhåndsuttatte sprinterne er Jens Arne Svartedal, Eldar Rønning, Odd-Bjørn Hjelmeset og Tor Arne Hetland.

Vigen Hattestad reiser til VM-leiren i Otaki i Japan lørdag sammen med de andre norske løperne som har gått verdenscuplangrenn i Changchun denne uken. (©NTB)

Personvernpolicy