Putin: - USA framstiller Russland som trussel

USAs regjering framstiller Russland som en trussel for å sikre fortsatt finansiering av sine militæraksjoner i Irak og Afghanistan, sier Russlands president Vladimir Putin.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– De har begynt å skape oppstyr om såkalte russiske trusler – som ikke eksisterer – for å be Kongressen om midler til deres militæraksjoner i Afghanistan og Irak og for å bygge deres antirakettskjold i Europa, sa Russlands president Vladimir Putin under et besøk i Amman tirsdag. Her er han avbildet under en felles pressekonferanse med Jordans kong Abdullah. (Foto: Yousef Allan REUTERS/SCANPIX)– De har begynt å skape oppstyr om såkalte russiske trusler – som ikke eksisterer – for å be Kongressen om midler til deres militæraksjoner i Afghanistan og Irak og for å bygge deres antirakettskjold i Europa, sa Russlands president Vladimir Putin under et besøk i Amman tirsdag. Her er han avbildet under en felles pressekonferanse med Jordans kong Abdullah. (Foto: Yousef Allan REUTERS/SCANPIX)

Amman (NTB-AFP): - I mer enn ti år har vi lyttet til det våre partnere har hatt å si om ulike saker. Vi har vært veldig tålmodige og veldig tolerante, men vi føler at vi blir misforstått, sa Putin tirsdag.

- De har begynt å skape oppstyr om såkalte russiske trusler - som ikke eksisterer - for å be Kongressen om midler til deres militæraksjoner i Afghanistan og Irak og for å bygge deres antirakettskjold i Europa, sa han. (©NTB)

Personvernpolicy