Anna Nicole Smith hadde betennelse i hjertet

En betennelse i hjertet er det eneste rettsmedisinerne hittil har funnet etter å ha obdusert Anna Nicole Smith. Men det forklarer ikke hvorfor modellen døde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anna Nicole Smith hadde betennelse i hjertet da hun døde, men rettsmedisinerne tror ikke det er dødsårsaken. (Foto: Reuters / SCANPIX)Anna Nicole Smith hadde betennelse i hjertet da hun døde, men rettsmedisinerne tror ikke det er dødsårsaken. (Foto: Reuters / SCANPIX)

- Det kan ta flere uker før dødsårsaken blir klar, sier patologen Joshua Perper, som fredag undersøkte liket av den 39 år gamle Smith. Perper sier at analyser av blod og mageinnhold viser at hun ikke hadde inntatt store menger legemidler. Men det er likevel ikke mulig å si om legemidler likevel kan ha vært årsak til dødsfallet.

- Betennelsen i hjertet er litt «avvikende», men det behøver ikke bety noe, sier Perper. Han sier videre at dødsfallet kan ha en naturlig årsak, men han vil heller ikke utelukke at det var i kombinasjon med legemidler.

Fant ikke spor av ulovlige legemidler på hotellet


Myndighetene i Broward County melder at Anna Nicole Smith ikke hadde tegn på ytre fysiske skader, og hun skal heller ikke ha vært offer for en kriminell handling.

Smith ble funnet bevisstløs på et hotell i Hollywood i Florida torsdag, og ble sendt med ambulanse til sykehus.

Ambulansepersonellet lyktes ikke med gjenopplivningsforsøkene, og hun ble erklært død ved ankomst til sykehuset.

Politiet har finkjemmet hotellrommet, men har ikke funnet spor av ulovlige legemidler der. De eneste tablettene de fant, var reseptbelagte medisiner.

Farskapskrangel


Mens undersøkelsen av Smiths dødsfall pågår, tok dragkampen om hvem som er far til hennes fem måneder gamle datter Dannielynn en ny vending fredag.

Mannen til den gamle filmstjernen Zsa Zsa Gabor, Frederic von Anhalt, sa at han har hatt et ti år langt forhold til Smith, og at han kunne være faren til Dannielynn.

Anna Nicole selv hevdet hele tiden at hennes mann, advokaten Howard K. Stern, er jentas far. Det har Smiths ekskjæreste Larry Birkhead stilt spørsmål ved. Han er sikker på at han er faren, og har krevd at det blir tatt DNA-prøve av babyen.

En dommer i Los Angeles har beordret at liket av Anna Nicole skal bevares fram til et rettslig avhør i farskapssaken 20. februar.

Anna Nicole Smith ble født i Texas og het opprinnelig Vickie Lynn Hogan. (©NTB)

Personvernpolicy