Kraftig passasjervekst i Norwegian

Norwegian fraktet 420.779 passasjerer i januar mot 324.097 i januar 2006, en økning på 30 prosent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian er fornøyd med flyselskapets januartall.Administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian er fornøyd med flyselskapets januartall.

Oslo (NTB): - Vi har hatt en sterk vekst i antall passasjerer, nye ruter og markeder i 2006. Kabinfaktoren i januar ble på 71 prosent, som er 1 prosentpoeng ned fra i fjor, men dette skyldes spesielt opprettelsen av basen i Polen i siste halvdel av 2006, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Passasjertrafikken innenlands økte med 10 prosent i januar, mens kapasiteten økte med 6 prosent. Kabinfaktoren ble på 74 prosent, mot 71 prosent i samme periode i fjor.

Utenlands økte passasjertrafikken med 64 prosent, samtidig som kapasiteten økte med 75 prosent. Kabinfaktoren endte på 69 prosent, mot 74 prosent i januar i fjor.

88 prosent av billettene i januar ble solgt via Internett. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus