Dropper filmen om Brann

Dagfinn Lyngbø og Bjarte Hjelmeland sa ja til å spille Brann-supporterne som fulgte klubben til seriegull.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble ikke seriegull på Erik Bakke og kaptein Martin Andresen i fjor høst. Nå blir det ikke noe av den planlagte storfilmen heller.Det ble ikke seriegull på Erik Bakke og kaptein Martin Andresen i fjor høst. Nå blir det ikke noe av den planlagte storfilmen heller.

Og Chess-eier Vidar Vollvik skulle spytte inn penger i komedien med navnet «Med hjertet i Brann», som budsjetterte med 15 millioner og bergensernes første seriegull siden 1963.


Inspirert av «Pondus»


«Med hjertet i Brann» skulle vært kinoklar i disse tider, og er tidligere beskrevet som en kombinasjon av TV-seriene «Kontoret», «Kalde føtter», Arsenal-filmen «Tribunefeber» og Frode Øverlis tegnseseriesuksess «Pondus».

- Det blir ikke noe av den filmen. Vi har ikke klart å få bragt opp et manus vi ville satse på, sier produsent Berit Steen i Nordisk Film til Neste klikk.

Steen forteller at beslutningen ble tatt ved juletider etter at manuset «ikke gikk i riktig retning».

- I første omgang blir det spillefilm. Men det kan også bli en TV-serie. Vi trenger 15 millioner til produksjonen, men det skal ikke bli noe problem, sa Steen til Bergensavisen i 2005.

Stum Lyngbø


Standup-komikeren Dagfinn Lyngbø skulle fått din spillefilmdebut i «Med hjertet i Brann».

- En perfekt spillefilm å debutere i. Det handler om Brann og kjærlighet, to temaer jeg kan mye om. Vi har allerede avtalt med Brann at de vinner serien i 2006, så det går nok bra, sa Lyngbø til Bergensavisen for ett og et halvt år siden.

Nå vil ikke bergenseren kommentere saken.

- Der viser vi bare til produsenten. Han er ikke så interessert i å si noe om det, sier bookingansvarlig Rune Viken i Stand Up Norge til Neste klikk.

Brann blir teater


Filmen ble utsatt på nyåret i fjor. Også da fikk manuset skylden.

- I mellomtiden har det også kommet to andre norske fotballfilmer («Lange flate ballær» og Skeid-filmen «Andre omgang», journ. anm.), så tiden gikk litt vekk fra prosjektet. Det er mange filmidéer som ikke blir noe av, så dette er ikke uvanlig, sier produsent Berit Steen i Nordisk Film.

Bergens Tidende skrev rett før jul at det er planlagt et teaterstykke om bergensernes stolthet høsten 2007.

PS!

Interessert i sportsfilmer? Sjekk Nettavisens rangering av tidenes beste sportsfilmer her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus