To knyttes til GHB-overdoser i Ålesund

Politiet har pågrepet og siktet en kvinne og en mann som knyttes til overdosetilfellene i Ålesund. Pågripelsene skjedde under en razzia politiet foretok i Ålesund sentrum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ålesund (NTB): Begge er i begynnelsen av 20-årene, opplyser politiadvokat Inger Marie Sperre i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

- Vi gikk tirsdag ettermiddag til aksjon mot en adresse i Indrebyen i Ålesund. Minst én av de to har tilhold i huset, sier Sperre.

Begge er siktet for oppbevaring av narkotika, men Sperre vil ikke si noe om hvor store mengder som er funnet. Ved 17.30-tiden holdt politiet fortsatt på med å ransake huset.

I forrige uke ble det rapportert om ti overdoser av det narkotiske stoffet, og en 20 år gammel mann døde etter å ha tatt noe som politiet tror var GHB.

- Vi knytter disse to personene til overdosetilfellene, som vi har grunn til å tro skyldes GHB. Begge vil bli avhørt i kveld, deretter vil vi vurdere om det er aktuelt å fremstille dem for varetektsfengsling, sier Sperre. (©NTB)

Illustrasjonsfoto forside: Heiko Junge / SCANPIX

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus