Korrupt i lang tid

Granskingsutvalget mener korrupsjonen i eiendomsforvaltningen i Bærum kommune har vært langvarig og irregulær.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leder for granskning av Eiendomsforvaltningen i Bærum kommune, advokat Anders Venemyr (tv), la mandag frem sin første delrapport sammen med kommuneadvokat Just Finne og rådmann Elisabeth Enger i Bærum kommune. Foto Terje Bendiksby / SCANPIX Leder for granskning av Eiendomsforvaltningen i Bærum kommune, advokat Anders Venemyr (tv), la mandag frem sin første delrapport sammen med kommuneadvokat Just Finne og rådmann Elisabeth Enger i Bærum kommune. Foto Terje Bendiksby / SCANPIX

- Det har ikke vært kontroll med etterlevelse av innkjøpsregelverket, sier advokat Anders Venemyr i advokatfirmaet G Partner som har ledet granskingen av korrupsjonssaken, melder NTB.

Venemyr utelukker ikke at flere personer vil vise seg å ha vært involvert i korrupsjonssaken.

Tre personer er fortsatt siktet i saken. Rådmann Elisabeth Enger vurderer om de skal avskjedige den siktede eiendomssjefen.

- Det er ille og uverdig at så alvorlige forhold har eksistert i en av kommunens avdelinger, sier hun til kommunens nettsted.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus