Fikk 517 nye venner

Det er optimisme i Høyre etter at partiet fikk 517 nye medlemmer i januar. Partileder Erna Solberg sier de nå har rekordmange medlemmer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høyres Erna Solberg har satt ny medlemsrekord. Bare i januar fikk partiet 517 nye. Foto Knut Falch / SCANPIX Høyres Erna Solberg har satt ny medlemsrekord. Bare i januar fikk partiet 517 nye. Foto Knut Falch / SCANPIX

Partileder Erna Solberg mener dette er et klart tegn på at partiet er på rett vei. Hun sier til partiets nettsider at partiet nå har rekordmange medlemmer som er klar til valgkamp.

Ifølge generalsekretær Trond R. Hole er januar i år en av de beste månedene siden Høyre startet med elektronisk medlemsregistrering i 1999.

- Det er grunn til å peke på at antallet nyinnmeldte alltid er høyest i lokalvalgår, sier han, men legger til at januartallene i år er bedre enn tallene fra lokalvalgårene 1999 og 2003. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus