Brevbombe eksploderte i London

En kvinne ble lettere såret da en brevbombe eksploderte på et kontor i London sentrum mandag, ifølge britisk politi.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Væpnet politi står vakt i Victoria Street i London etter at en mindre brevbombe eksploderte på et kontor mandag. (Foto: Scanpix / Reuters/Dylan Martinez)Væpnet politi står vakt i Victoria Street i London etter at en mindre brevbombe eksploderte på et kontor mandag. (Foto: Scanpix / Reuters/Dylan Martinez)

Politiet stengte av området rundt bygningen i Victoria Street etter at de ble varslet om at det var mottatt en mistenkelig pakke på kontoret til firmaet Capita Group.

- Det var en eksplosjon, og en kvinnelig ansatt ble fraktet til sykehus, sier en talsperson for Scotland Yard til Reuters.

Ifølge ambulansepersonell er det snakk om at kvinnen bare har fått mindre skader på hendene.

Politiet har satt inn antiterroreksperter i etterforskningen av brevbomben som utløste storutrykning av politi. Gata var full av politibiler og sykebiler etter eksplosjonen.

Capita Group er et firma som samler inn kringkastingsavgift, bøter, bompenger og andre avgifter på vegne av staten. Kontoret ligger rundt hjørnet fra New Scotland Yard og en rekke regjeringskontorer.(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus