Dør til dør-aksjon etter dødsfall i Sykkylven

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet går søndag fra dør til dør i Straumgjerde i Sykkylven etter at en mann i 70-årene ble funnet død søndag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet gikk søndag fra dør til dør i Straumgjerde i Sykkylven etter at en mann i 70-årene ble funnet død søndag morgen. På bildet 70-åringens hus på Straumgjerde. Han ble funnet død på veien mellom huset og løa, til venstre i bildet. Foto: Kjell Herskedal / SCANPIX Politiet gikk søndag fra dør til dør i Straumgjerde i Sykkylven etter at en mann i 70-årene ble funnet død søndag morgen. På bildet 70-åringens hus på Straumgjerde. Han ble funnet død på veien mellom huset og løa, til venstre i bildet. Foto: Kjell Herskedal / SCANPIX

Sykkylven (NTB): Etter det NTB kjenner til bor den døde alene på en gård i Straumgjerde. Han skal ha blitt funnet på en liten vei mellom løa og gårdsbygningen der han bodde.

I lokalsamfunnet spekuleres det i at mannen er påkjørt. Politiadvokat i Sunnmøre politidistrikt Hilde Haugen, vil ikke kommentere dette ryktet.

- Det har vi også hørt. Ut over det vil jeg ikke kommentere dette. Vi vil ikke konkludere før obduksjonsrapporten er klar. Politiet kan foreløpig ikke utelukke noe med tanke på hva som er årsaken til dødsfallet. Vi har derfor valgt å gå bredt ut i etterforskningen. I dette ligger det også at vi ikke kan utelukke at dødsfallet kan skyldes en ulykke, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen var på en bursdagsfest på ungdomshuset lørdag kveld, sier vitner NTB har vært i kontakt med. Ungdomshuset ligger bare 150 meter fra stedet der mannen ble funnet død klokken 9 søndag morgen.

Det ble satt i gang etterforskning fordi omstendighetene rundt dødsfallet er uklare. Politiet foretar søndag ettermiddag rundspørring av naboene i den spredte bebyggelsen i området. (©NTB)