- Dødsårsaken er kvelning

Politiet opplyser at familien som onsdag ble funnet død i Stavanger, døde av kvelning. Politiet mener det er snakk om drap og selvdrap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De døde ble fraktet bort fra huset onsdag. I dag, torsdag, kom det fram at dødsårsaken er kveling. (Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX)De døde ble fraktet bort fra huset onsdag. I dag, torsdag, kom det fram at dødsårsaken er kveling. (Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX)

Stavanger (NTB): Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten som ble klar torsdag.

- Ifølge rapporten antas det at døden skyldes kvelning. Ut ifra omstendighetene og funn på åstedet antar vi at det er drap og selvdrap, sier politiadvokat Karsten Monsen i Rogaland politidistrikt.

Det var ekteparet Atle Thomas Johansen og Hilde Johansen (begge født i 1961) og deres to barn, Arianne Johansen (født 1995) og Victor Johansen (født 1998) som ble funnet døde i leiligheten på Storhaug i Stavanger like før klokken 13 onsdag ettermiddag. (©NTB)

Les også: Psykiater: - Familiedrap ofte planlagt


Relaterte saker:

Den drepte familien obduseres i dag
Ikke funnet våpen i huset


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus