Berlusconi i offentlig krangel med kona

Silvio Berlusconi fikk sparken av velgerne, og nå har Italias tidligere statsminister fått bråk med kona. Han kan nemlig verken motstå vakre kvinner eller passe munnen sin.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Silvio Berlusconi er i offentlig krangel med kona Veronica Lario. (Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi/Files/Scanpix)Silvio Berlusconi er i offentlig krangel med kona Veronica Lario. (Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi/Files/Scanpix)

På en prisutdeling i regi av hans eget fjernsynskonsern Mediaset sa den 70 år gamle politikeren til en billedskjønn fotomodell fra Venezuela at «han ville dra hvor som helst med henne». Om en annen sa han at han ville gifte seg med henne, hvis han ikke allerede var gift.

Onsdag slo fru Veronica Berlusconi, som er mor til tre av hans barn, tilbake mot ektemannen. I et åpent brev på førstesiden av den ansette Roma-avisen La Reppublica skrev hun at hun føler seg krenket av Berlusconis oppførsel.

- Jeg ser disse uttalelsene som krenkende for min verdighet. Til min ektemann, som er en offentlig person, vil jeg si at jeg krever en offentlig unnskyldning, siden jeg ikke har mottatt noen privat, het det i dette brevet.

At kona valgte å offentliggjøre brevet i den venstreorienterte La Reppublica, gjør i mange italieners øyne saken ekstra pinlig for høyrepolitikeren Berlusconi. Han trakk seg høyst motvillig fra statsministerposten etter et hårfint valgnederlag i april i fjor. (©NTB)

Personvernpolicy