Barn kan ha blitt tatt av takras i Tromsø

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet frykter at to barn kan ha blitt tatt av et større takras fra Storelvahallen på Kvaløysletta i Tromsø mandag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet frykter at to barn kan ha blitt tatt av et større takras fra Storelvahallen på Kvaløysletta i Tromsø mandag kveld. (Bilde: Google Earth).Politiet frykter at to barn kan ha blitt tatt av et større takras fra Storelvahallen på Kvaløysletta i Tromsø mandag kveld. (Bilde: Google Earth).


Tromsø (NTB): - Det er store snømengder som har rast ned fra taket. To barn ble observert på taket en stund før raset gikk. Vi vet ikke om noen er tatt av raset, men vi tar ingen sjanser, sier operasjonsleder Jøran Bugge i Troms politidistrikt til NTB.

Politiet, frivillige letemannskaper og tre lavinehunder søker nå i området rundt idrettshallen. Flere biler skal ha blitt begravd i raset, som ble meldt til politiet klokken 21.41 mandag kveld.

Raset har laget en snøfonn som er om lag to meter høy og 50 meter lang. Et redningshelikopter er også på plass, melder Nordlys.no.

Siste: Politiet var ved 23-tiden mandag sikker på at ingen av de to barna som ble observert i området, var blitt tatt av takraset i Tromsø.

---

Oppdatert klokka 23.36.