Ingen tatt av stort takras i Tromsø

Politiet var ved 23-tiden mandag sikker på at ingen av de to barna som ble observert i området, var blitt tatt av takraset i Tromsø.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsø (NTB): Politiet fryktet at to barn var blitt tatt av et større takras fra Storelvahallen på Kvaløysletta i Tromsø mandag kveld.

Det er store snømengder som har rast ned fra taket. To barn ble observert på taket en stund før raset gikk.

Politiet igangsatte søk i området rundt idrettshallen, med hjelp fra frivillige letemannskaper og tre lavinehunder. Et legehelikopter var også på plass. Like etter klokken 23 kunne politiet imidlertid melde at ingen personer var blitt tatt av raset.

- Ingen er meldt savnet, og de to barna ble sett på taket 30-45 minutter før raset fant sted. Vi er derfor sikre på at barna ikke ble rammet, sier operasjonsleder Bengt Giæver Johansen i Troms politidistrikt til NTB.

Søket pågikk likevel etter klokken 23, fordi politiet ville forsikre seg om at ingen andre var blitt tatt av raset.

Raset hadde laget en snøfonn som var om lag to meter høy og 50 meter lang. Politiet ble varslet om raset klokken 21.41 mandag kveld. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus