Fant ikke rene klær - brente ned huset

En kroatisk mann ble så sint da han ikke fant rent undertøy at han satte fyr på de skitne klærne sine. Det skulle han ikke ha gjort.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Grei regel: Bruk heller vaskemaskinen i stedet for å tenne på skitne klær i bakgården. FOTO: SCANPIXGrei regel: Bruk heller vaskemaskinen i stedet for å tenne på skitne klær i bakgården. FOTO: SCANPIX

55 år gamle Ivo Jerbic fra Prikraj i Kroatia ble så forbannet over mangelen på rent undertøy at han liksågodt kastet de gamle klærne sine ut i hagen for å tenne på.

Resultatet: Klærne brant opp. Og huset til Jerbic brant ned.

- Kona mi kaster aldri noen ting. Til slutt ble jeg så lei av alle disse gamle, skitne klærne at jeg bestemte meg for å sette fyr på dem i bakgården, var forklaringen Ivo Jerbic ga til det kroatiske politiet etter å ha blitt både klær- og husløs.

Klesbrannen kom nemlig ut av kontroll og overtente huset Jerbic og familien bodde i.

Det lokale nyhetsbyrået Hina melder at Jerbic kan straffes med opp til åtte år i fengsel for å ha satt familien sin i fare, selv om ingen kom direkte til skade i klesopprydningen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus