En engel ut av vinduet

Bilisten trodde ikke sine egne øyne da han så en engel henge ut vinduet i tredje etasje etter den ene armen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En gruppe kunststudenter har fått en advarsel fra politiet etter å ha organisert englestuntet i Sandviken i Bergen søndag ettermiddag.

Det var like etter klokken 15 at bilisten kjørte forbi boligblokken og så det han trodde var en kvinne eller muligens en dukke kledd som en engel henge ut vinduet i andre eller tredje etasje.

Full utrykning


- Bilisten visste ikke hva han skulle tro. Han snudde for å se nærmere på hva dette kunne være, og varslet politiet. Både brannvesen, ambulanse og politi rykket ut, sier operasjonsleder Sven Johannessen i Hordaland politidistrikt til NTB.
Da utrykningskjøretøyene kom til stedet var engelen sporløst forsvunnet.

- Det viste seg at det var tre-fire kunststudenter i midten av 20-årene som sto bak. En kvinnelig student, utkledd som en engel, hadde heist seg ut vinduet, men hun var sikret med et tau. Det hele ble filmet og skulle brukes i en søknad til en kunstskole, sier Johannessen.

- Jeg vet ikke om det var vingene som skulle redde henne, eller hva de hadde tenkt, kommenterer han tørt.

Fikk advarsel


Politiet er lite glad for det kunstneriske initiativet.

- Det er ikke noe vi synes noe om. Vi måtte jo foreta en full utrykning, med både politi, ambulanse og brannvesen, sier operasjonslederen.

- Vi har kommet fram til at de får en advarsel i denne omgang, og at forholdet ikke blir anmeldt, sier han. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus