Frp fant Aps valgkampnotat

Fremskrittspartiet gjorde store øyne da de inntok Sundvolden Hotel tre dager etter Arbeiderpartiet - og fant Aps strateginotat for valgkampen på hotellets datamaskin.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Aps partisekretær Martin Kolberg ler bort det hele og synes ikke det er flaut.

- Frp opptrådte skikkelig og gjorde oss oppmerksom på saken. Det ville vi også ha gjort. Det var et helt åpent dokument som ble brukt i en stor forsamling. Vi har ikke hemmelige dokumenter i Arbeiderpartiet, sier Kolberg til TV 2.

Av den gjenglemte datafilen går det blant annet fram at Aps slagord i valgkampen skal være «Alle skal med!». Dette var slagordet de svenske sosialdemokratene brukte under sin valgkamp sist høst, et valg de for øvrig tapte med klar margin.

Frps byrådsmedlem i Oslo, Peter N. Myhre, sier han ble litt forbauset over å finne et dokument med navn «Stortingsgruppa 17.01.07». Han trodde først det var noe fra hans eget parti, men skjønte så at det var en godbit fra den argeste motstanderen, partiet som har satt seg fore å knekke «Frp-koden».

(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus