Hoffreporter dømt for telefonavlytting

En profilert britisk hoffreporter ble fredag idømt fire måneders fengsel for å ha tjuvlyttet til telefonbeskjeder til ansatte i det britiske hoffet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

News of the Worlds kjente hoffreporter Clive Goodman er idømt fire måneders fengsel for å ha avlyttet telefonen til ansatte ved det britiske hoffet. Foto: REUTERS/Toby Melville/Files / SCANPIXNews of the Worlds kjente hoffreporter Clive Goodman er idømt fire måneders fengsel for å ha avlyttet telefonen til ansatte ved det britiske hoffet. Foto: REUTERS/Toby Melville/Files / SCANPIX


London (NTB-Reuters-AP): Hoffreporteren Clive Goodman i News of the World ble dømt for flere hundre ganger å ha lyttet til beskjeder på telefonsvareren til prins Charles' pressetalsmann og også til beskjeder til to ansatte som jobber for prinsene William og Harry.

News of the Worlds sjefredaktør Andy Coulson tok fredag kveld på seg ansvaret for skandalen og trakk seg fra toppstillingen, ifølge avisens talsperson Hayley Barlow.

(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus