«Lommemannen» er farlig

For første gang bekrefter politiet at «Lommemannen» er en farlig seksuell serieforbryter. Etterforskerne har sikret DNA fra fire overgrep.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilde fra et overvåkingskamera som viser Lommemannen (Foto: Politiet / SCANPIX).Bilde fra et overvåkingskamera som viser Lommemannen (Foto: Politiet / SCANPIX).

Til nå har de fleste trodd at den ettersøkte mannen «bare» har lurt små gutter til å beføle seg. Nå bekrefter politiet at de jakter på en farlig seksuell serieforbryter.

- Av hensyn til de mange ofrene ønsker jeg ikke offentlig å fortelle i detalj om «Lommemannens» overgrep. Han er en farlig seksuell serieforbryter. Jeg kan bekrefte at overgrepene kan sidestilles med voldtekt, sier Follo-politimester Arne Jørgen Olafsen til Dagbladet.

Han forteller at «Lommemannen» har forgrepet seg på minst 120 små gutter landet rundt, og legger til at han frykter store mørketall.

- Dessverre har mange i politiet og ellers i samfunnet ikke forstått hvor alvorlig denne saken er. Overgrepene mot ofrene er uhyrlige seksuelle overgrep, sier Olafsen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus