Drapssiktet inder banket opp av advokater

En indisk forretningsmann siktet for drap på 21 mennesker, de fleste barn, ble banket opp av advokater og tilskuere før et rettsmøte i New Delhi.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forretningsmannen Moninder Singh Pandher ble slått bevisstløs og hans medtiltalte vaktmester fikk juling av advokater og tilskuere da de ble ført til et rettsmøte i den indiske hovedstaden torsdag.

Slagsmålet ble vist direkte på indisk fjernsyn.

De to er tiltalt for kidnapping, voldtekt og drap på minst 21 mennesker, de fleste barn, i en forstad til New Delhi. De ble arrestert 29. desember, etter at kroppsdeler ble funnet nedgravd i ei grøft utenfor forretningsmannens hus.

Den groteske drapssaken har rystet India. Innbyggerne i forstaden har beskyldt politiet for slurv i etterforskningen av barn som er forsvunnet, fordi ofrene kom fra fattige familier. Seks politifolk har fått sparken og fire er suspendert etter kritikken. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus