Mistet lappen på livstid

En 20-åring fra Nittedal er fradømt førerkortet på livstid etter et trafikkuhell i alkoholpåvirket tilstand.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen hadde en promille på 2,01 da han en natt i fjor krasjet med en annen bil, før bilen til slutt havnet på et jorde.

20-åringen fra Nittedal i Akershus er i Nedre Romerike tingrett fradømt førerkortet på livstid. I tillegg må han sone 45 dager i fengsel. Han fikk også en bot på 20.000 kroner, skriver avisen Varingen.

20-åringen ga en uforbeholden tilståelse, men retten presiserer at promillen på 2,01 ligger godt over grensen for ubetinget fengsel. At kjøringen i alkoholrus skjedde bare få dager etter at han hadde påbegynt samfunnsstraff for et annet straffbart forhold var også skjerpende. (©NTB)

Personvernpolicy