Saksøker tatovør etter penis-spøk

<pEn argentinsk fotballfan ville ha tatovert logoen til favorittlaget i fotball. Men tatovøren fant på noe kødd ... </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Neste gang du skal skaffe deg en tatovering av yndlingslaget ditt, sørg for å velge en tatovør som liker samme lag. Velger du feil, kan du nemlig ende opp med bildet av en penis på ryggen ...

Det fikk en argentinsk tenåring smertelig erfare da han nylig oppsøkte et tatoveringsstudio for å få logoen til yndlingslaget Boca Juniors tatovert på ryggen.

Dessverre likte tatovøren laget River Plate mye bedre. De to fotballagene fra Buenos Aires er erkefiender fra gammelt av og får forholdet mellom Lyn og Vålerenga til å virke som et kjærlighetsforhold.

En argentinsk tenåring ville ha denne logoen på ryggen. Det ville ikke tatovøren.En argentinsk tenåring ville ha denne logoen på ryggen. Det ville ikke tatovøren.

Tatovøren bestemte seg derfor for å ha det gøy på den unge kundens bekostning. Han tok saken i egne hender, bokstavelig talt, og fant på noe kødd ... Vips hadde den unge supporteren en penis på ryggen.

- Jeg kunne ikke se hva han laget ettersom han ikke hadde noe speil. Jeg så det først da jeg kom hjem og viste fram tatoveringen til foreldrene mine, forteller den uheldige tenåringen til avisen Terra Argentina.


Les også: Trøblete tatoveringstabbe.

Personvernpolicy