Gerd-Liv Valla drapstruet

LO-leder Gerd-Liv Valla mottok mandag en skriftlig drapstrussel. Saken håndteres nå av politiet, opplyser LO.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX)(Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX)

Oslo (NTB): Brevet kom til Aftenpostens postmottak mandag formiddag, og politiet ble umiddelbart varslet. Et likelydende brev er mottatt i LO. Brevskriveren viser inngående kjennskap til Vallas familie.

- Vi tar denne saken veldig alvorlig, og den håndteres nå av politiet, sier informasjonssjef Jenny Ann Hammerø til Aftenposten.no.

Brevskriveren skriver at det ikke vil hjelpe med livvakter og nevner flere konkrete tiltak som Valla tidligere har brukt for å beskytte seg. Brevet er på én maskinskrevet A4-side og er satt opp med mottaker, dato og sted. Språket er ifølge Aftenposten.no tilnærmet feilfritt. (©NTB)

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy