Fly fra Oslo nødlandet i København

Et Sterling-fly på vei fra Oslo til Alicante lørdag morgen måtte nødlande i København.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et Sterling-fly på vei fra Oslo til Alicante måtte nødlande i København. (Illustrasjonsfoto: Scanpix)Et Sterling-fly på vei fra Oslo til Alicante måtte nødlande i København. (Illustrasjonsfoto: Scanpix)

København (NTB): - Kort tid ut i flyturen gikk det en alarm i cockpit om trykkfall i kabinen. På grunn av dette måtte kapteinen gjøre en kontrollert nødlanding i København, sier kommunikasjonsdirektør i Sterling, Stefan Vilner, til VG Nett.

Passasjerenes surstoffmasker ble utløst fra taket og pilotene reduserte flyhøyden betraktelig, og passasjer Anders Helliksen opplevde situasjonen som dramatisk.

- Kabinpersonalet var imidlertid veldig flinke og gikk rundt fra passasjer til passasjer og passet på at alle fikk hjelp med maskene. De opptrådte svært profesjonelt og var tydeligvis drillet i prosedyren, sier han.

Passasjerene på Sterling-flyet befant seg lørdag formiddag i København hvor de gjennomgikk en debrifing av situasjonen med kapteinen og det øvrige flypersonellet. (©NTB)

Personvernpolicy