Jenter på Sortland bytter sex mot kontantkort

Unge jenter på Sortland selger sex til menn i 50-årene i bytte mot penger, klær, sigaretter og kontantkort. Ordføreren vil undersøke saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Unge jenter på Sortland selger sex i bytte mot kontantkort. (Foto: Scanpix)Unge jenter på Sortland selger sex i bytte mot kontantkort. (Foto: Scanpix)

Sortland (NTB): Flere kilder bekrefter overfor NRK tilstander i kommunen som ligner de som i fjor ble avslørt i Kautokeino. Flere fagfolk mener situasjonen de to stedene er den samme.

- Dette er jo ting som er blitt oss fortalt fra ungdommen selv. Slik jeg har forstått det, kommer det menn inn til Sortland og kjøper tjenestene her hos jentene, så det er ikke bare på Sortland at dette er kjent, sier natteravn Ellen Ellingsen.

Ordføreren i kommunen har tidligere hørt rykter om sexsalget, men ser etter de siste opplysningene på situasjonen med sjokk og vantro.

- Dersom det er slik noen nå forteller, så må jeg si at jeg er ytterst skremt, sier ordfører Svein Roar Jacobsen.

Om opplysningene viser seg å stemme, vil han sette inn umiddelbare tiltak. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus