Meny

Tilbake i toppen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Patrick Thoresen spiller mot Los Angeles Kings mandag. Han er dermed kalt tilbake til Edmonton Oilers etter to kamper på farmerlaget.

Etter to kamper på farmerlaget er Patrick Thoresen tilbake i verdens største ishockeyliga. Foto Dan Riedlhuber / SCANPIXEtter to kamper på farmerlaget er Patrick Thoresen tilbake i verdens største ishockeyliga. Foto Dan Riedlhuber / SCANPIX

Selv har han ikke tatt degraderingen til farmerklubben Wilkes-Barre/Scranton så veldig tungt, men faren sier til VG Nett at han likevel er både glad og lettet over å være tilbake igjen.

Han scoret et mål og hadde fire assists på de to kampene han spilte for farmerlaget.

- Allerede etter den første kampen på farmerlaget fikk Patrick klare signaler om at han ville bli kalt tilbake, sier pappa Petter som legger til at sønnen er svært fornøyd nå.

- Han var veldig glad da jeg snakket med ham søndag kveld. Klubbledelsen har sett at han har levert etter å ha fått en liten nedtur. Det er typisk Patrick; han gir aldri opp, sier Petter Thoresen til VG Nett. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus