Meny

Metallgjenstander funnet i sjøen i Indonesia

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et indonesisk marinefartøy har oppdaget flere metallgjenstander på sjøbunnen som kan stamme fra flyet som har vært savnet i en uke, sier en indonesisk admiral.

Mandag demonstrerte indonesiere utenfor kontorene til Adam Air i protest mot at flyet med 102 personer om bord ikke er funnet ennå. (Foto: REUTERS/Dadang Tri / SCANPIX) Mandag demonstrerte indonesiere utenfor kontorene til Adam Air i protest mot at flyet med 102 personer om bord ikke er funnet ennå. (Foto: REUTERS/Dadang Tri / SCANPIX)

Makassar (NTB-AFP): Fartøyet som undersøker sjøbunnen utenfor vestkysten av øya Sulawesi, har oppdaget gjenstandene, men har ikke fått undersøkt dem.

- Det er snakk om store metallgjenstander på tre ulike steder. Men saken er den at vi ikke kan si hva disse gjenstandene er, sier admiral Gatot Suyanto.

Ifølge nyhetsbyrået AP er et amerikansk skip på vei til stedet for å undersøke funnene.

- Dersom metallet viser seg å være det vi leter etter, så takk Gud, sier admiralen til AP.

Flyet med 102 personer om bord forsvant mandag for en uke siden, og letingen etter flyet har så langt ikke gitt resultater. Indonesiske myndigheter satte mandag inn ytterligere to helikoptre i letearbeidet. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus