Meny

Frp sier nei til gratis barnehage

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frp vil ikke ha gratis barnehager i Oslo-bydelene hvor det bor flest innvandrere.

Siv Jensen vil ikke ha gratis barnehager i Oslo. (Foto Knut Falch / Scanpix)Siv Jensen vil ikke ha gratis barnehager i Oslo. (Foto Knut Falch / Scanpix)

Oslo (NTB): - Jeg er imot at befolkningsgrupper skal særbehandles, og kan ikke begripe at regjeringen går inn for dette, sier Frp-formann Siv Jensen til Dagsavisen.

Torsdag lanserte Arbeids- og integreringsminister Bjarne Håkon Hanssen (Ap) gratis kjernetid i barnehagen for alle fire- og femåringer i Groruddalen og Søndre Nordstrand i Oslo.

Frp-formannen mener Hanssen på denne måten setter et stempel på utvalgte bydeler i hovedstaden.

- Det han og regjeringen sier, er at det er så problematisk å bo i enkelte deler av byen, at det er sterke behov for sosiale tiltak der. Jeg er heller ikke så sikker på at barnehagene er stedet å begynne for å bedre integreringen, sier Jensen.

Staten og Oslo kommune skal dele på regningen for gratistilbudet, som skal sørge for at flere innvandrerbarn får gå i barnehage. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus