Brud svarte nei på tull - bryllupet avlyst

Skal du snart gifte deg? I så fall bør du tenke deg om to ganger før du tuller med svaret til presten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Godt tips: Ikke si nei om du virkelig mener ja under bryllupsseremonien.Godt tips: Ikke si nei om du virkelig mener ja under bryllupsseremonien.

Kansellert bryllup og hjemsendte gjester, det ble konsekvensene da 27 år gamle Tina Albrecht bestemte seg for å fleipe med å si «nei» da presten spurte om hun ville ha sin forlovede, Dietmar Koch (29).

Det nyttet ikke at hun korrigerte seg selv like etterpå. Protokollføreren mente nemlig at et nei er et nei, og nektet det blivende brudepar å gå videre med seremonien.

Det var i et slott i den østerrikske byen Steyr at det uheldige paret måtte lide for brudens forsøk på å bringe litt humor inn i bryllupsseremonien.

For å unngå tvangsekteskap har Østerrike innført en lov som sier at om brud eller brudgom svarer negativt på hovedspørsmålet i en brullupsseremoni, blir hele seremonien avsluttet uten mulighet til å bli tatt opp igjen før minst ti uker er gått.

- Vi var nødt til å sende hjem alle gjestene og må vente helt til mars før vi kan prøve igjen, forteller frøken Albrect ifølge den engelske avisen Metro.

Hun innrømmer at hun i ettertid ikke synes episoden er noe morsom.

Personvernpolicy