Meny

Refser sløve foreldre etter nyttårsfeiringen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Enten må foreldre holde seg edru på nyttårsaften og passe på tenåringene sine, eller så må fyrverkeri forbys blant privatpersoner, mener lensmann Norvald Visnes i Fana i Bergen.

Bergen (NTB): - Det siste er vel egentlig den eneste løsningen som vil fungere, sier en oppgitt lensmann til Bergens Tidende.

Lensmannen reagerer også på at ungdommer helt ned i 12-årsalderen farter beruset omkring på nyttårsaften med eksplosiver mellom hendene.

I Fana har de fått meldinger om mer enn 100 sprengte postkasser. Det samme gjelder politistasjonene i Fyllingsdalen, Laksevåg, Arna og Åsane.

- Altfor mange mindreårige og fulle folk har befatning med raketter. Vi har rykket ut på veldig mange meldinger om farlig bruk av fyrverkeri. Det er bare flaks at det går så bra som det faktisk gjør, sier politioverbetjent Steinar Myrseth i Fyllingsdalen til avisen.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus