Savnet fly funnet i Indonesia

Det savnede passasjerflyet i Indonesia er funnet styrtet i fjellene på Sulawesi. De aller fleste av passasjerene omkom i flystyrten, forteller redningsarbeidere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familiemedlemmer til passasjerer på Adam Air-flyet som forsvant 1. januar. (Foto: REUTERS/Sigit Pamungkas (INDONESIA) / Scanpix)Familiemedlemmer til passasjerer på Adam Air-flyet som forsvant 1. januar. (Foto: REUTERS/Sigit Pamungkas (INDONESIA) / Scanpix)

Jakarta (NTB-AFP-Reuters): Flyet med 102 mennesker om bord ble meldt savnet mandag, etter at det først sendte ut nødmeldinger.

Redningsmannskaper satte i gang søk i området, men først tirsdag klarte de altså å lokalisere det styrtede flyet.

Flyet er totalt ødelagt og det ligger mange døde mennesker omkring det, forteller en lokal politisjef til nyhetsbyrået AP.

Landsbyboere i området forteller til AFP at de har funnet rundt 90 lik. Det er ingen opplysninger om de øvrige tolv personene som var om bord i flyet. Ingen har foreløpig sett tegn til overlevende.

Boeing 737-flyet tilhører det indonesiske flyselskapet Adam Air, og var på vei fra Surabaya på Java til øya Sulawesi mandag ettermiddag da radiokontakten ble brutt. Det hadde 96 passasjerer og et mannskap på seks. Blant passasjerene var 11 barn. (©NTB)

Personvernpolicy