Meny

Meglerne tror på prisstigning

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eiendomsmeglerforetakenes forening tror ikke de varslede renteøkningene vil føre til stagnasjon på boligmarkedet, og venter seg en vekst på inntil 14 prosent i boligprisene neste år.

Oslo (NTB): - Boligprisene antar vi at kommer til å stige med 12 til 14 prosent i 2007, målt mot gjennomsnittet for fjoråret, sier Torbjørn Ek, nestleder i Eiendomsmeglerforetakenes forening (Eff).

Undersøkelser blant Effs medlemmer, som omsetter over 75 prosent av den årlige boligomsetningen i Norge, konkluderer med at de ikke ser noen god grunn til å anta at etterspørselen etter boliger skal bli mindre enn hva som har vært tilfellet i 2006.

- Vi har et meget sterkt arbeidsmarked. Arbeidstakerne har ifølge en rekke undersøkelser stor tro på framtiden og mange planlegger å forbedre sin boligstandard i takt med sin økende inntektsutvikling, sier Ek. (©NTB)


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus