Ipswich-siktet for retten

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen som anklages for å ha drept fem prostituerte kvinner i Ipswich øst i England, blir tirsdag fremstilt for en domstol i byen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 48 år gammel britisk mann som er siktet for å ha drept fem prostituerte i Ipswich, må tirsdag møte i retten igjen. (Foto: REUTERS/Kieran Doherty/ SCANPIX) En 48 år gammel britisk mann som er siktet for å ha drept fem prostituerte i Ipswich, må tirsdag møte i retten igjen. (Foto: REUTERS/Kieran Doherty/ SCANPIX)

London (NTB-Reuters): 48 år gamle Steven Wright er anklaget for å ha drept de fem kvinnene, som i løpet av elleve dager før jul ble funnet døde i området rundt Ipswich i Suffolk.

Wright ble arrestert 19. desember etter en av de mest omfattende politijaktene i britisk kriminalhistorie. Han blir tirsdag stilt for Ipswich Crown Court.

Da han møtte i retten for første gang i desember, erklærte 48-åringen seg verken skyldig eller ikke skyldig. Politiet mener han står bak drapene på Gemma Adams, Tania Nicol, Anneli Alderton, Paula Clennell og Annette Nicholls.

Ifølge britiske aviser arbeider Steven Wright som truckfører, og han jobbet tidligere som lugartjener på cruiseskipet «Queen Elizabeth II». Han har tre barn og to tidligere koner.

Wrights advokat Paul Osler ber mediene vise hensyn når de omtaler saken, og han minner om «antakelsen av uskyldighet». (©NTB)