Meny

Ipswich-siktet forblir fengslet til 1. mai

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som anklages for å ha drept fem prostituerte kvinner i Ipswich øst i England, fikk vite at han forblir fengslet til 1. mai da han tirsdag møtte i retten.

En 48 år gammel britisk mann som er siktet for å ha drept fem prostituerte i Ipswich, vil bli sittende fengslet til 1. mai. (Foto: Reuters / Kieran Doherty/ Scanpix)En 48 år gammel britisk mann som er siktet for å ha drept fem prostituerte i Ipswich, vil bli sittende fengslet til 1. mai. (Foto: Reuters / Kieran Doherty/ Scanpix)

London (NTB-Reuters-DPA): 48 år gamle Steven Wright er anklaget for å ha drept de fem kvinnene, som i løpet av elleve dager før jul ble funnet døde i området rundt Ipswich i Suffolk.

Wright ble arrestert 19. desember etter en av de mest omfattende politijaktene i britisk kriminalhistorie. Han blir tirsdag stilt for Ipswich Crown Court, men det er foreløpig uklart når saken hans vil komme opp for retten.

Da han møtte i retten for første gang i desember, erklærte 48-åringen seg verken skyldig eller ikke skyldig. Politiet mener han står bak drapene på Gemma Adams, Tania Nicol, Anneli Alderton, Paula Clennell og Annette Nicholls.

Ifølge britiske aviser arbeider Steven Wright som truckfører, og han jobbet tidligere som lugartjener på cruiseskipet «Queen Elizabeth II». Han har tre barn og to tidligere koner.

Wrights advokat Paul Osler ber mediene vise hensyn når de omtaler saken, og han minner om «antakelsen av uskyldighet». (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus