Meny

Beruset passasjer truet med å kapre Aeroflot-fly

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et Aeroflot-fly på vei fra Moskva til Geneve nødlandet i Praha torsdag, etter at besetningen ble truet av en beruset passasjer.

Praha (NTB-Reuters-AFP): En passasjer på flyet forsøkte å kapre flyet, men ble overmannet av mannskapet slik at flyet kunne lande trygt i Praha.

- En av passasjerene på flyet fra Moskva til Geneve sa han hadde en bombe og ga mannskapet ordre om å skifte kurs, sa Lev Kosjljakov, visegeneraldirektør i det russiske flyselskapet Aeroflot til nyhetsbyrået Reuters.

- Nå er passasjeren overmannet og i politiets hender, tilføyde han.

Aeroflot-sjefen Viktor Parkhimovitsj opplyser til det russiske nyhetsbyrået ITAR-TASS at en overstadig beruset passasjer forårsaket nødlandingen i Praha.

En talsmann for flyplassen i Praha opplyser at kapteinen på det russiske Airbus 320-flyet sendte nødmelding kort tid før landing. Russiske myndigheter opplyste at det var 168 mennesker om bord. (©NTB)

Forsidefoto: Illustrasjonsfoto Reuters / Dmitry Pedrodchenko / Scanpix

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus