- Slående likheter mellom drap i Ipswich

Britisk politi har funnet det de kaller slående likheter mellom hvordan fem drepte kvinner er funnet etterlatt ved den sørøstengelske byen Ipswich, skriver avisen The Times .

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britisk politi har funnet det de kaller slående likheter mellom hvordan fem drepte kvinner er funnet etterlatt ved den sørøstengelske byen Ipswich, skriver avisen The Times. Foto: REUTERS/Alessia Pierdomenico / SCANPIXBritisk politi har funnet det de kaller slående likheter mellom hvordan fem drepte kvinner er funnet etterlatt ved den sørøstengelske byen Ipswich, skriver avisen The Times. Foto: REUTERS/Alessia Pierdomenico / SCANPIX

Alle de fem prostituerte kvinnene, som politiet frykter ble drept av en seriedrapsmann, ble kvalt og etterlatt nakne bortsett fra smykkene de gikk med, sier en sentral etterforsker i saken til avisen torsdag.

Onsdag kveld skal politiet ha funnet kvinneklær i elven Orwell, som renner ved Nacton og Levington, steder der tre av de drepte er funnet.

Flere politikilder sier at ettersom det er slående likheter mellom hvordan de fem ofrene er drept, har politiet kunnet utelukket at det er en forbindelse med tidligere uløste drap de siste årene. (©NTB)