Drapsmannen la igjen signatur på Ipswich-ofrene

Artikkelen fortsetter under annonsen

Britisk politi har funnet det de kaller slående likheter mellom hvordan de fem drepte kvinnene i Ipswich er funnet etterlatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Britisk politi har funnet det de kaller slående likheter mellom hvordan fem drepte kvinner er funnet etterlatt ved den sørøstengelske byen Ipswich, skriver avisen The Times. (Foto: REUTERS/Alessia Pierdomenico / SCANPIX)Britisk politi har funnet det de kaller slående likheter mellom hvordan fem drepte kvinner er funnet etterlatt ved den sørøstengelske byen Ipswich, skriver avisen The Times. (Foto: REUTERS/Alessia Pierdomenico / SCANPIX)


Ipswich (NTB-Reuters): Alle kvinnene ble funnet nakne, det eneste de hadde på, var smykkene sine, noe som kan være drapsmannens ønske om å legge igjen en signatur, skriver britiske medier.

Alle de fem kvinnene som politiet frykter ble drept av en seriedrapsmann i Suffolk-området sørvest i England, ble kvalt og etterlatt nakne.

Flere politikilder sier at politiet har kunnet utelukke at det er en forbindelse mellom disse drapene og andre uløste drap de siste årene ettersom det er slående likheter mellom hvordan de fem ofrene er drept ved den sørøstengelske byen Ipswich, sier en sentral etterforsker i saken til avisen The Times.

Moren til 16 år gamle Natalie Pearman, som ble drept i Norwich i 1992, mener imidlertid det kan være en forbindelse mellom drapene i Ipswich og drapet på hennes datter.

- Politiet har kontaktet meg. Jeg tror det kan ha blitt gjort ting med likene av disse kvinnene som danner en forbindelse til det som skjedde med Natalie, sier Lin Pearman.

(©NTB)